e00261b53f7cc574bc02c41dc4e8190

Kako odabrati metalnu mrežu za prikolicu?

Danas kupci radije biraju ekspandiranu metalnu mrežu za prikolicu jer je ekonomična i ekološki prihvatljiva, vidljivost, izdržljivost i mogućnost oblikovanja. Metalna mreža za prikolicu može se koristiti za proširena metalna vrata prikolice, ekspandiranu metalnu rampu prikolice, ekspandirani metalni pod prikolice i proširene metalne prikolice za glavobolje.Ali kako odabrati metalnu mrežu za prikolicu.

ekspandirana metalna prikolica

Što se tiče materijala, meki čelik i pocinčani čelik, ugljični čelik i aluminij su obradivi. Meki čelik ugljični čelik je jeftiniji, ali ga je potrebno bojati kako bi se izbjegla hrđa.


Što se tiče debljine, ako se koristi za rampu i podove za prikolice od ekspandiranog metala, bolja je ekspandirana metalna mreža za teške uvjete rada.Treba dovoljno jak za opterećenje.Općenito je obradiva debljina od 3-4 mm.A za proširene metalne prikolice glavobolje regale i vrata debljine 1,5-2,5 je izvodljivo.


Što se tiče specifikacije, 5 × 10 mm, 7 × 12 mm, 8 × 16 mm, 10 × 20 mm, 7 × 25 mm, 8 × 25 mm, 10x30 mm su popularne specifikacije za prikolice s proširenom metalnom mrežom.


Što se tiče bojanja, mislimo da je premazivanje prahom izvodljivo.Što se tiče veličine oka metalne mreže za prikolicu, možemo proizvesti prema vašim zahtjevima. Može se prilagoditi, također je možemo izrezati u bilo koji oblik koji želite.


Što se tiče oblika otvora proširene metalne prikolice, obično je dijamantni oblik, posebno se koristi za metalna mrežasta vrata prikolica i rampe, za metalne mrežaste podove prikolica i regale za glavobolje, neki kupci preferiraju i šesterokutni oblik.



Vrijeme objave: 15. siječnja 2023